Audio is niet zomaar geluid, het is een beleving, en daar weten wij alles vanaf. De Winter Audio Service is sinds 1994 hét professionele verhuurbedrijf van specialistisch geluidsapparatuur dat altijd bereid is een stap extra te zetten. Wij denken mee, delen onze jarenlange ervaring en zorgen ervoor dat niets wordt vergeten. Zo bent u verzekerd van een optimale audio ervaring.  Wij zijn gespecialiseerd in het verhuren van microfoons en zenders in grote aantallen en u kunt voor de meest specifieke merken en modellen bij ons terecht. Onze producten worden bij iedere retour door ons getest en onderhouden. Hierdoor huurt u uitsluitend verzorgde apparatuur van uitstekende kwaliteit. Kortom, bij Winter Audio Service krijgt u de juiste microfoon met originele klank! 

Over ons

Audio zit in de genen. Al vanaf jongs af aan is Hendrik de Winter, oprichter en eigenaar van Winter Audio Service, gefascineerd van de techniek achter muziek. Zijn vader was immers veel bezig  met het geluid van paardrijdwedstrijden. Op school besloot hij samen met een vriendje muziek te gaan maken; hij de muziek en Hendrik de techniek. Zo groeide zijn passie voor audio. 

In 1994 besloot Hendrik van zijn passie zijn beroep te maken en richtte hij Winter Audio Service op. Een bedrijf dat staat voor vakmanschap, betrouwbaarheid en flexibiliteit. In de afgelopen jaren heeft het bedrijf vele nationale en internationale opdrachten mogen verzorgen voor uiteenlopende opdrachtgevers zoals theaters, festivals, congressen, concerten en bedrijfspresentaties. 

“We zetten graag een stapje extra en denken mee in het proces.”